Вельмишановні Пані та панове!
Замкова Вежа, традиційно запрошує Вас на Новорічну Дефіляду!
31 грудня 2018 року о 22:00!!!
Так як жити потрібно легко і смачно, пропонуємо зустріти разом з нами смачний Новий 2019 Рік :
— в чудовій атмосфері затишку та краси, роблячи яскраві світлини у незабутніх фото зонах новорічно-прикрашеної території Замкової Вежі;
— святкуємо Новорічну ніч весело, гамірно і так, щоб запам`яталося!
— насолоджуємось феєричною програмою, яку проведе і запалить святковий настрій, випускник" Фабрики ведучих", кращий шоу-мен м. Рівного — Віктор Яцута. А невтомні музиканти і солісти заставлять Ваше серце битися швидше і невтомно танцювати всю Новорічну ніч;
— особливе новорічне меню, що вразить своєю вишуканістю та різноманіттям святкових страв — задобрить нашу покровительку 2019 року — Хрюшу;
— під час святкового вечора Вас порадує Золотий саксофон і неперевершений голос артиста Волинського обласного музико-драматичного театру Леоніда Гнатюка;
— Вас чекає вражаючий салют-шоу, вулична дискотека, бризги шампанського, зігріваючий глінтвейн, аромат мандарин і море яскравих вражень та гарний настрій на весь 2019 рік.
Таке диво можливе тільки у Новорічну ніч! Приходьте до нас, веселіться усю ніч і будьте щасливі увесь 2019 рік!!!
Квитки вже в продажі!
Телефон для довідок 050-714-04-18
Організовуємо транспорт: Луцьк, театральна площа 21:15 — ресторан Замкова Вежа.
Вас чекає святкова новорічна програма з 22-00 до 05-00
Встигніть придбати новорічні квитки по спеціальній ціні до 16.12.2018 – 1500 грн /за особу/, дитячий, до 13 років – 750 грн,
з 17.12.2018 – ціна новорічного банкету – 1700 грн.
та вишукане меню (на 2 персони)
Холодні закуски — 22-00
* Тарілка домашніх м'ясних делікатесів 250 г*
Поркета ніжна, з кедровими горішками та родзинками;
Рулет курячий су-від; індича пасторма;
* Заливний телячий язик з Вустерським желе 120 г*
* Сирне асорті з грецькими горіхами та медом 160 г*
Сир Брі, королівський, Рокфор, Сирні рафаелки;
* Дует рулетиків з гострим вершковим сиром 160 г*
Вітчина з печеним перцем;
Баклажани з салямі;
*Асорті рибне з міні закусок 180 г*
Лосось святковий (особливого шеф-посолу) на хрустких крутонах
з сиром каліфорнія та білим хріном; ікра червона з лимонним
маслом на грінках; паштет з крабового м'яса та креветок;
* Мозаїка домашніх різносолів 100 г *
Маринована слива, корнішони, помідори чері,
гриби, гарбуз, болгарський перець;
* Грецький салат «Каламата» 360 г*
та імбирно-оливковий дресінг
* Хлібна корзинка *
* Ваза фруктова 300 г*
Мандарини, виноград, яблуко;
Гаряча закуска — 23-00
* Асорті на шпажках 300 г*
Сулугуні в тісті; міні-брошет м'ясний з овочами;
Основні страви — 00-30
* Лосось на шпинатно-картопляній подушці 220 г*
*Телячі медальйони в беконі з помідором та мацарелою
Підгарніровані яблуками в клярі та вершковим соусом з лісовими грибами 200/100 г *
Новорічний бонус - 03-00
* Гарячий наваристий м'ясний бульйон та хрусткі
млинці «Цезар» 200/150 г*
Десерт - 03-30
* Десерт Семіфредо «Meringata» з чорним шоколадом 230 г*
Напої
* Шампанське Артемівське преміум *
1пл / 750 мл
* Вода мінер Йоданка * Вода Coca— Cola *
1 пл / 500 мл 2 пл / 250 мл
* Узвар святковий *
1000 мл
Комментариев нет:
Отправить комментарий