суббота, 15 февраля 2020 г.

21/02 Вечір сиру та вина

21 лютого відбудеться дегустація крафтового сиру від сироварів з «Сирні Мандри» та вина від експертів з «GoodWine». Ресторан «Гості».

В рамках дегустації ми разом:
— проведемо «експертизу» і розкладемо сири на смаки, післясмаки: будемо аналізувати колір скоринки, його запах та текстуру середини, відрізняти стиглий витриманий сир від молодого, порівнювати різні види цвілі, спробуємо козячі, коров'ячі і овечі сири;
— дізнаємося більше про технологію сироваріння;
— поговоримо про історію створення крафтового виробництва в Україні;
— навчимося ідеально поєднувати сир і вино;
— розкажемо про мистецтво афінажу (дозрівання сиру);
— поговоримо про розвиток культури споживання крафтових сирів в Україні.

Спікери: Ярослав і Мар'яна — подружжя творців сироварні «Козуля» (з 2014 року), мережі крамниць ремісничих сирів «Сирні мандри» (з 2012 року) та L'affinage — перша сирна ресторація у м.Львів (з 2017 року). Ярослав є головним технологом-сироваром, самостійно виготовляє і створює крафтові сири.

У дегустацію входить:
— 6 видів сирів з різних категорій;
— 6 видів сухих вин;
— меню від шефа.

Здесь можно оставить свои комментарии.

Комментариев нет: