В середньому кожен українець щороку споживає3,5 кгшоколаду. В той час як середньостатистичний німець з'їдає більше10 кгшоколаду на рік. Про це розповів директор з корпоративних питань «Нестле» Геннадій Радченко.
За його словами, є декілька причин того, що українці хронічно не доїдають шоколаду.
По-перше, в нас є дуже багато хороших фруктів та овочів, які смакують, особливо в літньо-осінній період, куди більше ніж солодощі. Ще однією причиною Радченко називає багаті традиції української кухні – різноманітна домашня випічка часто заміняє українцям готові шоколадні вироби. Але основною проблемою низького споживання шоколаду нашими громадянами є все ж малі доходи українців. Відтак наші співвітчизники передусім надають перевагу недорогим кондитерським виробам. Аби задовільнити цей попит, цього року «Світоч» відновив виробництво шоколадно-вафельних цукерок «Гулівер», а також традиційні вафлі «Артек» у нових смакових варіаціях та шоколадні плитки з горіхами і родзинками.
Джерело: portal.lviv.ua
Комментариев нет:
Отправить комментарий