Цього року на “Концерні Хлібпром” планують виготовити для Львівського регіону 160 тисяч пасок. Як і багато років тому паски ТМ “Хлібна Хата” виготовляють тільки на натуральних продуктах, серед яких, незбиране молоко і домашні яйця, інформує прес-служба підприємства.
«Секрет смачної паски в молоці, на якому добре готувати опару. Під час вистоювання опари клейковина, що міститься в борошні набрякає і забезпечує пасці особливий аромат, рівномірну структуру м`якушки та тривалий термін свіжості, – розповідає начальник виробництва ПАТ “Концерн Хлібпром” Катерина Пастушенко. – Окрім цього, своєю високою якістю паски завдячують також іншим чинникам. Варто відзначити промислові умови великого заводу, які створюють сприятливий мікроклімат для випікання. Таких умов важко досягти господиням вдома. Це і відповідна стабільна температура, і концентрація водяної пари. Продукція виготовляється за ДСТУ на повноцінному контрольованому виробництві за участі цілої команди фахівців – технологів, пекарів. Якість сировини і готової випічки незмінно контролюють фахівці акредитованої виробничо-технологічної лабораторії».
Паски ТМ “Хлібна Хата” поступають в продаж вже з 29 квітня і обирати можна буде серед кількох видів великодньої продукції – паски "З ізюмом" (вагою 0,2, 0,3 та0,5 кг), із шоколадом та цукатами "Паска святкова" (вагою0,5 кг) та "Паска святкова з мигдалем" у картонному пакуванні (вагою0,3 кг). "Паска святкова з мигдалем" цього року у новій упаковці – зручнішої конструкції, а її прикрашає зображення вишиваного рушника. Це чудовий варіант великоднього подарунку.
Як поділились на підприємстві, львівську паску так само везуть до себе додому італійці, як ми їхню. Власне, у цей період багато туристів смакують вперше львівською паскою і охоче закуповують її додому “з запасом”.
У фірмовій мережі паску (без упакування) можна буде придбати за ціною від 7 до 14 грн.
Частину пасок підприємство традиційно надає малозабезпеченим та потребуючим, як і годиться у світле свято Христового Воскресіння.
Джерело: portal.lviv.ua
Комментариев нет:
Отправить комментарий