Чи можна продавати їжу і культуру? Як творяться культові клубо-кав'ярні?..
Учасники:
• Гжегож Лєвандовсі, засновник культових варшавських клубо-кав’ярень, активний учасник культурного життя Варшави, співавтор Програми Розвитку Культури у Варшаві. Його клубо-кав’ярня Chłodna 25 стала легендарним місцем для втілення сміливих мистецьких проектів та палких громадських суперечок.
• Марцін Ясінскі, повноважний представник Президента міста Варшави до справ культури
• Кшиштоф Гербст, урбаніст, соціолог, співавтор Програми розвитку культури Варшави
• представники львівських стартапів у ресторанно-клубній сфері
Модератор – Ольга Садоха, бізнес-консультант
Тези до обговорення:
• Як цілеспрямовано створити живе мистецьке середовище навколо закладу?
• На чому заробляють арт-клуби?
• Чи потрібні Львову культові місця для львів’ян?
• Як застосувати польський досвід у Львові?
Джерело: afishalviv.net
Комментариев нет:
Отправить комментарий