среда, 18 ноября 2009 г.

Конкурс кухарів “Львівська пательня”

Конкурс кухарів Львівська пательня

Запрошуємо Вас взяти участь у Другому міському конкурсі кухарів “Львівська пательня 2009″, який триватиме з 10 листопада по 21 грудня 2009 року. 21 грудня у палаці спорту “Україна” відбудеться фінал конкурсу, де міжнародне журі визначатиме переможця.

Шановні колеги!Запрошуємо Вас взяти участь у міському конкурсі кухарів «Львівська пательня-2009», який відбудеться з 10 листопада по 21 грудня 2009 року у Львові.Організаторами конкурсу є Гільдія рестораторів Львова та Львівська міська Рада. Участь в конкурсі можуть взяти всі бажаючі професійні кухарі Львова. 21 грудня у палаці спорту «Україна» відбудеться фінал конкурсу, на якому незалежне міжнародне журі визначить найкращого кухаря Львова 2009 року. З повагою в.о.директора департаменту економічної політики              М.Балаш

 

                                    

Конкурс кухарів Львівська пательня

Умови проведення конкурсу професійних кухарів

Організатори конкурсу:     Львівська міська Рада та Гільдія рестораторів міста Львова Учасники конкурсу:     Професійні кухарі м.ЛьвоваМісце проведення :      Палац «Україна» («Спартак»), вул. Мельника, 18 Термін проведення першого етапу:     10 листопада-30 листопада 2009 р.Термін проведення Фіналу:     21 грудня 2009 р. Нагородження:     Призовий фонд-1 місце-5000грн., 2місце-3500 грн., 3 місце-2500 грн. Почесні грамоти/дипломи учасникам. Ж урі:     Обидва етапи конкурсу оцінює професійне журі, члени якого не працюють і не проживають у Львові. Таким чином, оцінювання конкурсантів буде максимально об’єктивним. Перший етап оцінюється анонімно, без інформування журі про учвасників конкурсу.Основні вимоги до конкурсної страви:     Оцінюється тільки друга гаряча страва. Всі страви,що подаються на конкурс,повинні в свому складі мати хяк головний компонент рибу. Інші морепродукти, такі як ракоподібні, молюски тощо, не можуть бути основним компонентом. Всі інші компоненти — фантазія конкурсанта. На всіх этапах конкурсу всі видатки по продуктах конкурсанти беруть на себе. На фінал конкурсанти можуть підготувати собі напівфабрикати – СИРІ та ЗАЧИЩЕНІ. Продукти:     Забезпечують конкурсанти. Обладнання робочих місць/Робочі місця конкурсантів: плита, жарочна поверхня (гриль), стіл робочий, параконвектор, холодильник, мийка. Всі теплові прилади – електричні. Інвентар та дрібний посуд, прилади для сервіровки та подачі на дві персони учасники приносять із собою. Етапи конкурсу:     1 етап — Домашнє завдання. Приготування страв в умовах ресторану або домашньої кухні з наступним представленням кольорових фотографій та детальних технологічних описів (зразок техкарти можна скачати тут) на електронну або поштову адресу організаторів: lvivska.patelnja@gmail.com або 79008, м.Львів, пл.Ринок, 1, Управління економіки, з поміткою “Львівська пательня”. УВАГА!! ЗАБОРОНЕНО КОРИСТУВАННЯ ГРАФІЧНИМИ РЕДАКТОРАМИ ! Фотогр афії мають бути зробленими з приготованої конкурсантом страви на робочому столі ( розмір фото мін. 400кбайт — камера мін. в 2 Мпс). Всі конкурсні роботи мають бути підписані: П.І.Б., назва закладу (якщо працює в ресторані), контактна інформація (адреса, телефон). 2 етап – Фінал. Приготування конкурсних страв з-під ножа у присутності журі. На приготування даєтся до 60 хвилин. За цей час конкурсант готує дві порції страви (одна на пробу жюрі, друга на виставку). У фіналі приймуть участь 6 кухарів, страви яких на першому етапі набрали максимал ьну кількість балів.Оцінювання першого етапу:     Оцінювання рецептури по технологічній карті — максимум 50 балів. Оцінювання зовнішнього вигляду страви по фото — максимум 50 балів. Оцінювання фіналу:     Техніка роботи з заявленими продуктами — максимум 10 балів. Смакові якості страви — максимум 30 балів. Декорування страви — максимум 20 балів. Контактна інформація:     79008 м.Львів, пл.Ринок1, Управління економіки, з поміткою Львівська пательня e-mail: lvivska.patelnja@gmail.com www: kava.lviv.ua, city-adm.lviv.ua тел.: +38 (067) 370 35 21 з 10:00 до 18:00

 

Джерело: kava.lviv.ua

Здесь можно оставить свои комментарии.

Комментариев нет: