Фінал Другого конкурсу кухарів “Львівська пательня 2009″ відбувся у Львові. З-поміж 50 учасників компетентне журі визначило 8 кухарів, які змагалися за перемогу у фіналі.
Конкурс кухарів вже традиційно відбувався у палаці спорту “Україна”
Фіналісти “Львівської пательні 2009″
На приготування страв фіналісти мали 60 хвилин
Журі пильно стежила за приготуванням страв
Конкурсні страви фіналістів
Журі апробує приготовані страви
Усі учасники “Львівської пательні” отримали почесні грамоти і подяки від міського голови та Гільдії рестораторів Львова
Переможниця “Львівської пательні 2008″ Леся Медведюк побажала фіналістам успіхів
Привітати переможців прийшов мер Львова Андрій Садовий
Голова Гільдії рестораторів Львова Марк Зархін та члени журі
Останні підрахунки
Третє місце — Роман Щурко (ресторан “Split”) та його страва “Форель, фарширована грибним суфле”
Друге місце — Оксана Корінь (Львівський вищий професійний ліцей ресторанного сервісу і туризму) та її страва “Роті рибне під соусом “Робель-карамель”
Перше місце — Христина Плюта (ресторан “Дарвін”) та страва “Морське тріо”
Фото на пам’ять …
Джерело: kava.lviv.ua
Комментариев нет:
Отправить комментарий