У Львівській області у серпні 2012 року порівняно з липнем 2012 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизились на 1%. Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.
Зниження споживчих цін на продукти харчування у першу чергу зумовлено здешевленням овочів на 13,9%. На низку цих товарів зниження цін було відчутним. Зокрема, помідори подешевіли на 46,1%, перець – на 39,7%, цибуля – на 33%, морква – на 19,5%, кабачки, баклажани – на 15,9%, капуста білокачанна – на 15,1%. Крім того, картопля стала дешевшою на 8,8%, буряк – на 8,6%. Водночас, дорожчими, за рахунок закінчення сезону, стали огірки – на 25,1%.
Знизились ціни на фрукти – у середньому на 10,3%, а саме: на 33,5% подешевшав виноград, на 31,9% – яблука, на 8,4% – кісточкові, на 4,4% – кавуни.
Фото: Львівський портал
Джерело: portal.lviv.ua
Комментариев нет:
Отправить комментарий