понедельник, 18 февраля 2013 г.

У Львові на Святі Шоколаду визначено найкращих кондитерів-аматорів 2013 року

У Львові на Святі Шоколаду визначено найкращих кондитерів-аматорів 2013 року

У Львові вже другий рік поспіль у рамках VI Національного Свята Шоколаду пройшов Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер». 16 лютого, у Палаці мистецтв о 16.00 відбулось це солодке змагання, в якому взяли участь 8 аматорів.

«Традиційно до участі у Чемпіонаті ми запрошуємо усіх охочих, які люблять готувати солодкі страви. Цього року ми провели його вже вдруге. Учасники приготували різноманітну солодку випічку: торти, печиво, цукерки. Все було неймовірно смачним… Перемогу та звання «Найкращого кондитера-аматора України 2013 року» здобула Оксана Стець у номінації «Найсмачніша солодка страва», а також головний приз – компанійську вечерю у ресторані-пивоварні «Кумпель». Катерина Курсіна здобула перемогу в номінації «Найоригінальніша солодка страва» та два квитки на «Мистецько-музичний проект ІВАСЮК». А також у номінації «Солодка страва – глядацькі симпатії» перемогла Валентина Борецька. Ця господиня отримала в подарунок велику шоколадну скульптуру. Окрім цього, поза конкурсом журі відзначило як «найсолодших учасників» Теодора Бедрія та Теодора Войтовича. Ці наймолодші «кондитери» отримали сертифікати на заняття в анімаційній школі «Винахідник», – повідомив Андрій Сидор, директор VI Національного Свята Шоколаду.

До складу журі Чемпіонату увійшли московський кондитер-шоколатьє Едуард Лєбєдєв, шеф-кухар готелю-ресторану «Citadel Inn» Hotel & Resort Євгеній Сушко  та львівський кондитер Юлія Глоба.
Організатор:компанія «Дік-Арт».
Сайт Свята: www.shokolad.lviv.ua.

Джерело: ulvovi.com

Здесь можно оставить свои комментарии.

Комментариев нет: