Взяти участь у Другому конкурсі кухарів “Львівська пательня” зголосилися 50 кухарів Львова. Кваліфіковане журі визначить з-поміж них 6 фіналістів, які змагатимуться за перемогу 21 грудня 2009 року у палаці “Україна” (вул. Мельника, 18).
Основна вимога до конкурсної страви — вона повинна містити у своєму складі рибу, як головний компонент. Оцінювання першого етапу буде здійснюватися за рецептурою по технологічній карті та зовнішньому вигляді страви по фото (максимум по 50 балів). Конкурсанти, яких журі визначить переможцями першого туру, візьмуть участь у фіналі конкурсу, де готуватимуть страви “з-під” ножа на очах у журі. Оцінювання фіналу буде здійснюватися за технікою роботи з заявленими продуктами (максимум 10 балів), смаковими якостями страви (максимум 30 балів) та декоруванням страви (максимум 20 балів).Оцінювання конкурсних робіт буде здійснюватися журі на сайті KAVA.LVIV.UA у рубриці “ЛЬВІВСЬКА ПАТЕЛЬНЯ 2009″. Нагадаємо, призовий фонд цьогорічної “Львівської пательні”: 1 місце — 5000грн., 2місце — 3500 грн., 3 місце — 2500 грн. та почесні грамоти/дипломи учасникам….
Джерело: kava.lviv.ua
Комментариев нет:
Отправить комментарий