У Львові розпочали масове виробництво напівфабрикатів датських (віденських) булочок. Перший продукт нової асортиментної лінії – «Равлик» з заварним кремом та родзинками під кондитерською глазур'ю, можна вже придбати у точках випічки мережі ТМ «Наминайко». Про це повідомляє прес-служба ВАТ «Концерн Хлібпром».
Слоїсте тісто для нового виробу розроблялось спільно зі спеціально запрошеним німецьким консультантом-технологом Вольфгангом Венгертом за оригінальною датською рецептурою. А складові для начинки були завезені з-за кордону.
За словами начальника управління технологіями «Концерн Хлібпрому» В. Мельниченко, основна перевага представлених напівфабрикатів є те, що це промислове і повністю автоматизоване виробництво та прискіпливий лабораторний контроль вхідної сировини. «Це дозволяє отримувати на виході максимально відкалібровану продукцію зі сталими показниками якості» – зазначає В. Мельниченко.
Доставка заморожених напівфабрикатів здійснюється спеціалізованим транспортом концерну по всій Україні.
Джерело: portal.lviv.ua
Комментариев нет:
Отправить комментарий