суббота, 16 января 2010 г.

La Piazza

Після довгих приготувань у Львові на останньому поверсі «Opera Passage» («Опера Пассаж») нарешті відкрився ресторан «La Piazza» — pizza restaurant & espresso cafe, що виглядає як гармонійне поєднання вже знайомого львів'янам формату еспресо-капучіно бару з форматом сучасного італійського піца ресторану. Скажу відразу, результат тішить!

Отже, новий заклад нам представляють вже знані на львівському (і не тільки) ринку обслуговування за готелем «Leopolis» та рестораном «Світлиця Лева» фінсько-естонські інвестори на чолі з людиною що вважається метром готельного та ресторанного бізнесу — Удо Хайне.

Приємно дивувати «La Piazza» своїх відвідувачів починає вже при вході, адже заклад працює за відомою в Європі, але наразі єдиною в Україні системою «EASY PAY». Суть системи полягає в тому, що при вході кожен клієнт отримує пластикову картку яку прикладає до термінала під час кожного замовлення на території ресторану, на ній фіксується все, що Ви замовляли протягом перебування в «La Piazza», а при виході всі зроблені Вами замовлення будуть автоматично просумовані коли Ви повертаєте картку. Тоді Вам і кажуть скільки Ви винні закладу. Така система м ає ряд переваг, основна з яких простота та швидкість.

Сам заклад розділений на три зони. В першій 7-8 класичних столиків на 4 персони з м'якими сидіннями і прилавком де замовляють пасту та супи. Друга зона прохідна, в ній всього два високих столики і бар, тут Ви замовляєте будь-які напої та десерти. Третя – найбільша і мабуть найкраща, вона складається з двох секцій, в одній з яких розміщено 5 невеличких столиків з м'якими сидіннями, від 2 до 5 персон кожен (ця секція візуально відгороджена від решти цього залу), друга – це просторий зал в якому розміщено з 10 високих столів (відповідно з високи� �и, барними стільцями, але й вони з м'яким верхом) для 4, або 6 відвідувачів кожен. В кінці того залу знаходиться зона замовлення головної страви закладу – піци. Також з цього залу відкривається неймовірна панорама Львова і вигляд на проспект Свободи.

Щодо меню, то весь перелік страв уміщається на двохсторонній листівці, які можна знайти в достатній кількості, як за кожним столиком, так і в спеціальних стойках, по всій території ресторану. З виключно італійських страв, на наш вибір представлено: суп дня, кожен день інший (12 грн.), салати (причому один з них (італійський мікс салат), нам пропонується доповнити вибраними власноруч додатками (куряче соте, смажені креветкі, філе яловичини)), піца (поділена на чотири групи за цінами, всього 17 видів), пасти (теж розбиті на чотири групи за ціною, сумарно 16 видів на вібір) та десерти (приготовлені за оригінальними рецептами Панна Котта, Тірамісу чи Чізкейк знайдеш не всюди).

Взагалі говорячи про піцу, мушу відразу розчарувати звиклих до американізованої піци з всипаної трьома шарами з бекону, сиру та купи додатків, тут ви того не знайдете і довільного комбінування вашої піци ви тут теж не знайдете. Натомість тут, серед складників тої чи іншої піци можна зустріти 4 види сирів, салат руколи, свіжий шпинат, артишоки, гостру італійську солями, італійські трави…
Також в меню є оригінальні німецькі ковбаски (Нюрнберзькі по 25грн. та Мюнхенські по 30грн.).

Головний салоган закладу – «La Piazza» – місце зустрічі нашого міста», говорить про те, що пріоритетне завдання авторів проекту, зробити заклад приємним і звичним для проведення часу львів'янами буде досягатися всіма зусиллями, і є надія що вдаватися їм це буде бездоганно.
Ну що ж…. Зустрінемось в «La Piazza»

Здесь можно оставить свои комментарии.

Комментариев нет: