Борщ на будь-який смак змогли скуштувати учасники і гості фестивалю “Легенди Львова”. В його рамках і відбулось свято улюбленої страви українців, під час якого було зварено 400 літрів борщу.
Родзинкою свята став борщ, приготовлений за середньовічними рецептами. Тодішні кухарі варили юшку лише з буряка та капусти, оскільки картоплі ще у Європі не знали. Як розповідає Оксана Козинкевич — директор Палацу Потоцьких, на подвір`ї якого і розгорнулось смачне кулінарне дійство, гості можуть не тільки скуштувати середньовічного борщу, але й дізнатись чимало цікавих фактів з історії цієї вітамінної страви. А також — повболівати за лицарів, котрі, попоївши і набравшись сили від національної юшки, беруться до штурму форт ець та традиційних турнірів.
Джерело: portal.lviv.ua
Комментариев нет:
Отправить комментарий