Влада Швеції продовжують вживати заходів щодо просування шведської кухні на світовому гастрономічному ринку. Міністр сільського господарства Ескіль Ерландссон хоче, щоб до країни з метою гастрономічного туризму їхало більше туристів.
Саме з цією метою міністерство обрало 25 “гастрономічних послів” — відомих у країні рестораторів і бізнесменів, які мають відношення до приготування їжі. Головним їхнім завданням буде промоція шведської кухні всередині країні та за її межами.
На даний час лише невелика кількість туристів, які приїздять до Швеції, мають бодай яке-небудь уявлення про місцеву кухню. І саме “посли їжі” (так дослівно перекладається нова посада) мають виправити цю ситуацію на краще.
…
Джерело: kava.lviv.ua
Комментариев нет:
Отправить комментарий