суббота, 18 июля 2009 г.

Смак трипільської каші

Понад п'ять тисячоліть тому на українській землі від Верхнього Дністра до Дніпра розквітала дивовижна трипільська культура, яка стала своєрідним джерелом для становлення культу землі, перед якою століттями схиляють голову в пошані українські селяни. Незважаючи на те, що від трипільців нас відділяє історична прірва років, кожен, хто володів крихтою часу і бажанням пірнути з головою у власне минуле, міг безпосередньо відчути неповторну атмосферу цієї культури на Другому міжнародному екокультурному фестивалі "Трипільське коло –20 09 "Земля", що в липні прогримів у місті Ржищів Київської області.

Смак трипільської каші

Наскрізною ідеєю заходу було єднання з чистим середовищем, яке дає наснагу для творчості.

Фото та текст: Ірина Кузьміна

Джерело: gazeta.lviv.ua

Здесь можно оставить свои комментарии.

Комментариев нет: