четверг, 27 августа 2009 г.

Найкращі ресторани у готелях 2009

Найкращі ресторани у готелях 2009

Щороку команда суддів — професіоналів готельної індустрії з усього світу обирає 10 кращих ресторанів у готелях. Переможці отримають подарунки від журналу HOTELS і спонсора Villeroy & Boch. Представляємо Вам список переможців.

Lung King Heen

Найкращі ресторани у готелях 2009

Готель Four Seasons Hotel Hong Kong (Гонконг)Кількість місць: 128, окремі місця на 14 осібМеню: традиційна кантонська кухня з сучасним підходом, місцеві та сезонні інгредієнти; акцент на дим-сум і морепродукти, пропонується також меню від шеф-кухаря з 9 стравОсобливості: срібляста стеля з срібними і скляними елементами відтворюють блиск гонконгського горизонту. Центральний елемент дизайну — ширма з шовку і скла від місцевого художника.Заради чого варто відвідати: у стравах традиційної кантонской кухні вик� �ристовуються найсвіжіші місцеві та сезонні інгредієнти. Blue Duck Tavern

Найкращі ресторани у готелях 2009

Park Hyatt Washington DC (Вашингтон)Кількість місць: 106 всередині, 40 — зовні (залежно від сезону), 10 окремих місць і 16 біля столу шеф-кухаряМеню: найкращі сезонні і регіональні страви, приготовані за простими, традиційними рецептами.Особливості: відкрита кухня і буфет, виготовлені вручну лавки від Windsor.Заради чого варто відвідати: в меню до кожної страви вказується ферма, де вирощуються продукти. Fearing’s

Найкращі ресторани у готелях 2009

The Ritz-Carlton, Dallas (Даллас)Кількість місць:Кількість місць: 379 в зонах: Dean’s Kitchen (64), Gallery (52), Sendero (54) і Ocaso (50), плюс окремі місця.Меню:висока американська кухня — «сміливі смаки, ніяких кордонів», акцент на місцеві техаські інгредієнти.Особливості:високі стелі, єрусалимський вапняк, високі живі дуби і камін на відкритому повітрі, фонтани, 6 тис. пляшок рідкісного марочного винаЗаради чого варто відвідати:  відмінна кухня, 7 залів, включаючи бар Rat tlesnake (відмінна текіла), Live Oak Bar (з каміном на відкритому повітрі), The Gallery (офіційна атмосфера), The Sendero (павільйон зі скла, стіни прибираються), Ocaso patio (оточений стінами сад), the Wine Cellar (відокремлена обстановка), Dean’s Kitchen (зал з кухнею посередині) The Loggia

Найкращі ресторани у готелях 2009

Villa San Michele (Флоренція)Кількість місць: 80Меню: традиційна тосканська кухняОсобливості: краївиди ФлоренціїЗаради чого варто відвідати: як коментує ресторанний консультант з нью-Йорк Майкл Уайтман, «Казкове місце з казковими краєвидами». Hйlиne Darroze

Найкращі ресторани у готелях 2009

The Connaught (Лондон)Кількість місць: 62Меню: характерний стиль Хелен Даррозе — комбінація традиційних продуктів з її рідного Ландеса (Франція) і кращих інгредієнтів Британських островів.Особливості: гостей зустрічають хлібом від Даррозе, сирами, горщиком диких трав і свіжозбітим маслом.Заради чого варто відвідати: пристрасть Даррозе до найкращих і водночас простих інгредієнтів; стіл з арманьяку 44 сортів, який також можна побачити в ресторані Даррозе у Парижі. Faventia

Найкращі ресторани у готелях 2009

Four Seasons Terre Blanche (Прованс, Франція)Кількість місць: 60 всередині, 60 у квартиріМеню: сучасна середземноморська кухня з прованськими нотками і акцентом на свіжі місцеві інгредієнти; два дегустаційних меню: Saveur Du Terroir і Balade ProvencaleОсобливості: вигідне місце розташування на вершині пагорба з краєвидами селищ Калліан і Монтару, кам’яні стіни прикрашають твори сучасного мистецтва від французьких художників.Заради чого варто відвідати: шеф робить акцент на інгредієнти, елегантний і ненав’язл� �вий сервіс Restaurant Mathias Dahlgren

Найкращі ресторани у готелях 2009

InterContinental Stockholm (Стокгольм)Кількість місць: 50 в кафе Matbaren, 38 в заліМеню: ресторан спеціалізується на органічній кухні, в основі якої — свіжі продукти і натуральний смак, місцеві шведські інгредієнти і продукти з усього світу.Особливості: дизайн теплої затишної їдальні поєднує класичні шведські та сучасні світові тенденції.Заради чого варто відвідати: відмінне місце для посиденьок за келихом вина у дружній компанії. Reflets par Pierre Gagnaire

Найкращі ресторани у готелях 2009

InterContinental Dubai Festival City (Дубаї)Кількість місць: 50, плюс приватний зал на 10 чоловікМеню: найкращі інгредієнти французьких ринків, страви змінюються щодня, ланч-меню на три стравиОсобливості: багата кольорова гама і блиск інтер’єруЗаради чого варто відвідати: стриманий сервіс, гостей потішать маленькі сюрпризи, серйозне ставлення до зворотного зв’язку La Bourgogne

Найкращі ресторани у готелях 2009

Alvear Palace (Буенос-Айрес)Кількість місць: 70Меню: традиційна французька кухня в поєднанні з аргентинськими продуктами, ланч-меню, меню а la carte, дегустаційне меню, страви регулярно змінюютьсяОсобливості: вечеря у винному підвалі -  до 40 чоловік.Заради чого варто відвідати: крім основних страв, пропонуються нарізки і закуски з м’яса, птиці та риби. Rive Gauche

Найкращі ресторани у готелях 2009

Hotel Baur au Lac (Цюріх)Кількість місць: 60Меню: страви на грилі з середземноморським впливом, сезонні інгредієнти і елементи кухонь з усього світу, наприклад, екзотичні спеції.Особливості: нова тераса, мартіні в барі Rive Gauche.Заради чого варто відвідати: креативні назви страв….

Джерело: kava.lviv.ua

Здесь можно оставить свои комментарии.

Комментариев нет: