На продовольчих ринках за період з 6 по 12 лютого 2009р. зафіксовано підвищення середніх цін на м'ясо яловичини — на 1%, м'ясо свинини — на 1%, сало — на 1%. Зниження середніх цін зафіксовано на м’ясо птиці — 3,3%, яйця — на 3%, макаронні вироби — на 1,5%, капусту — на 7,6%, моркву — на 4,8%, буряк — на 2,6%.
На підприємствах торгівлі зафіксовано зниження середніх цін на крупу гречану — на 0,5% та олію — на 0,5%.
Середні роздрібні ціни на хліб по області складають: з борошна вищого ґатунку — 3,52грн/кг; з борошна першого ґатунку −3,00грн/кг; з суміші борошна другого ґатунку та житнього −3,02грн/кг. Станом на 12.02.09 середній рівень цін наступний: — яловичина — 35,50 грн/кг, — свинина — 36,75 грн/кг, — сало −20,70 грн/кг, — птиця −16,05 грн/кг, — цукор-пісок −4,03грн/кг, — крупа гречана — 4,20грн/кг.
…
Джерело: kava.lviv.ua
Комментариев нет:
Отправить комментарий